Din korsordsmakare

Korsordskungen grundades 1996 och har sedan starten konstruerat och sålt korsord, sudokus och andra glädjehöjare till tidningar i hela Sverige.

Oavsett om du ger ut personal-, kund- eller kampanjtidningar är vi ditt självklara val av leverantör. Vi har referenser i 100-tals företag och organisationer som under årens lopp har använt sig av våra tjänster.

korsordsmakare

 

Vill du öka läsvärdet?

Som utgivare vet du vikten av att dina läsare tar del av innehållet i din publikation. Du vet säkert också att de sätt att mäta engagemang är både få och oftast kostsamma. Ett sätt att öka läsvärdet är att få läsaren att medverka i någon typ av tävling där han eller hon ges chansen att få något i utbyte för sitt
engagemang. Det kan vara så enkelt, och billigt, som att dela ut en Trisslott till någon eller några av de som svarar rätt i din tävling. Din organisation kan ju också ha produkter som är av vinstintresse för dina läsare.
Det är här som Korsordskungen kommer in i bilden. Du som tidigare beställt korsord till ditt medie har kanske tyckt att det varit både för omständligt och kostsamt. Vi presenterar därför här ett koncept som kommer att tilltala dig på flera sätt.

Vi vågar påstå att vi är Sveriges snabbaste korsordskonstruktör. Välkommen att testa!

Medlem i Sveriges korsordsmakare