Enklicks WordPress-installation

Vi konstruerar webbkryss för er hemsida

Vill du kunna locka fler besökare till dina hemsidor? Lägg ut en tävling med ett korsord. Då vet du att din besökare stannar längre och återkommer till din hemsida. Vi har en enkel enklicksinstallation för er WordPress-sajt.

Just nu har vi inga aktuella tävlingar. Men du kan alltid prova vårt webbkryss. Klicka på Spara-knappen så sparas din lösning för att du ska kunna fortsätta senare.

Vi vågar påstå att vi är Sveriges snabbaste korsordskonstruktör. Välkommen att testa!

Lycka till!

Vi är medlemmar i föreningen Sveriges korsordsmakare

Sveriges Korsordsmakare är en samlingsplats för både Sveriges korsordskonstruktörer och dig som söker en viss korsordsmakare, en viss typ av korsord till din publikation.

Vi har konstruerat korsord till 100-tals företag, föreningar, kommuner, fackförbund och organisationer sedan 1997. Oavsett vad din hemsida har för tema kan vi konstruera ett webbkryss för just ert företag eller organisation.

Vi tar med hjälp av era företagsspecifika ord, fraser och bilder fram helt unika korsord som gör att dina läsare lägger mer tid och engagemang på din tidning eller hemsida. Vi har tillgång till miljoner bilder som ytterligare kan förstärka ert budskap. Kampanjer kan förstärkas genom en tävling där läsaren genom lösenord i korsordet bildar sig en starkare uppfattning om ert varumärke.